Wij, Marian van Eijk en Patricia Brobbel-Smits, waren werkzaam in de thuiszorg en zijn door ons werk op het idee gekomen om  kant en klare maaltijden te gaan maken.

Vaak worden echt Hollandse gerechten als erwtensoep en stoofperen met draadjesvlees niet meer gegeten, omdat dit arbeidsintensief is en in grotere hoeveelheden wordt gemaakt.

Wanneer mensen op een hogere leeftijd komen of door fysiek ongemak niet meer zelf een maaltijd kunnen verzorgen willen wij hen

de mogelijkheid bieden van een kant en klare maaltijd.

Nu bestaat er de mogelijkheid van tafeltje-dek-je of maaltijden uit de supermarkt, maar daarover horen wij vaak de klacht dat het niet lekker smaakt, te zout of te duur is!!

Wij maken maaltijden van verse producten en vriezen deze direct in. De maaltijdbakken zijn magnetron en diepvries bestendig.

 

Uiteraard willen wij ook andere doelgroepen aanspreken. Denk hierbij aan alleenstaande, mensen die werken in de continudiensten of gewoon geen zin hebben zelf te koken!

 

Prijzen zijn terug te vinden op de prijzenlijst.